Program de loialitate bucătării FRK


Valorificare puncte bonus bucatarii FRKValorificați punctele acumulate

Punctele bonus pot fi valorificate la orice achiziție din magazin. Vă rugăm să rețineți: punctele sunt valabile doar 6 luni, de la data obținerii lor.

 

Puncte bonus bucatarii FRKCâștigați puncte

Pentru fiecare 100 de puncte câștigate, valorificați 5 RON în magazinul online. Vă rugăm să rețineți: punctele sunt valabile numai 6 luni, de la data achiziționării.1 punct.

 

Client nou bucătării FRKÎnregistrare cont nou în bucătării FRK

Câștigați 20 de puncte bonus - este simplu și ușor, adăugarea de produse în coșul dvs. în magazinul nostru online și, la finalizarea comenzii, creați-vă un cont. Primul RON îl primiți cadou.

 

Referinte catre prieteni Referințe către prieteni, cunoștințe

Utilizați linkul dvs. unic de recomandare din contul dvs. și trimiteți-l prietenilor și familiei. Câștigați puncte bonus, dacă aceștia folosesc linkul și cumpără - veți câștiga 10% din punctele pe care le obțin ei.

 

Achizitii bucatarii FRK Cumpărați online

Pentru fiecare 1 RON pe care îl cheltuiți online, câștigați 1 punct. Exemplu: dacă efectuați o achiziție de 999 RON, după primirea produselor veți acumula 999 de puncte bonus.

 

Acordare recenzii bucatarii FRK Acordați recenzii produselor achiziționate

Câștigați 50 de puncte bonus pentru o recenzie scrisă pe un produs achiziționat (1 recenzie individuală pentru fiecare client, per produs).

 

Condițiile și modalitatea participării în programul nostru de loialitate le gasiți în termeni și condiții.